Nytt avgas och besiktning

Igår blev äntligen det nya avgassystemet monterat. Eftersom jag inte fått tid eller plats själv så fick Maptun det ärofyllda uppdraget. De blev väl inte helt glada när de såg hur det satt ihop men löste det fint. Nu glänser det nästan under bilen. Passade även på att byta motoroljan när den ändå var inlämnad.

Tänkte även passa på att besikta så igår kväll bokade jag tid och fick redan idag. Tyvärr har ABS-lampan börjat lysa ibland och naturligtvis gjorde den det när jag körde in i hallen. Igår gjorde den inte det. Fick kommentar redan vid bromsprovet. I övrigt fanns inget att kommentera så det kändes ju lite snöpligt att åka därifrån med orange lapp på protokollet.

En timme senare efter en åktur så var lampan släckt igen… Provbromsade och kunde konstatera att ABSen inte fungerar så vågade inte åka och ombesikta utan att kolla upp för de nöjer sig nog inte med att bara konstatera att lampan är släckt. Skulle nog inte sakna ABS för det bromsar riktigt bra ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *